StoryEditorOCM
Strani nogometšpanjolski mediji

Hrvatska ili Real! Predsjednik kraljevskog kluba poručio Modriću što od njega očekuje

Piše Sport SD
22. kolovoza 2024. - 09:06

Luka Modrić nastavlja igrati za Hrvatsku, a vijest su prenijeli i španjolski mediji. Zlatko Dalić objavio je popis igrača na koje računa za utakmice s Portugalom i Poljskom na startu Lige nacija u rujnu, a među njima je i kapetan Modrić. Reprezentacija se okuplja u ponedjeljak 2. rujna, dva dana bit će u Zagrebu, a u Lisabon lete 4. rujna, dan prije ogleda s Portugalcima.

Modrić je nedavno produžio ugovor s Real Madridom na godinu dana, a Defensa Central, španjolski portal specijaliziran za praćenje Reala, javlja da je hrvatski reprezentativac prije desetak dana obavijestio trenera Carla Ancelottija da će i dalje igrati za Hrvatsku.

image

Florentino Perez

AFP

Isti izvor javlja da je nakon toga predsjednik Florentino Perez pozvao Modrića na razgovor, Real je zabrinut nakon umirovljenja Tonija Kroosa i žele Luku u top formi. 

Pred Realom je naporna sezona s više od 70 utakmica, a tu su i reprezentativne akcije, predsjednik Perez se nada da će se Modrić znati dozirati i čuvati s obzirom na godine. Klub će ga puštati da na okupljanja reprezentacije, ali očekuju da će Dalić dozirati minutažu, a ne da Modrić kao do sada igra svaku i cijelu utakmicu.

- Ne zaboravimo da je pred nama puno utakmica, Real će igrati sedam različitih natjecanja, a dodajmo tomu umor i putovanja nogometaša tijekom reprezentativnih stanki. U Madridu nitko ne može natjerati Modrića da napusti svoju naciju, ali istina je da novim pozivom ne čini uslugu klubu i njegovim ciljevima, zaključak je Defensa Centrala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. kolovoz 2024 09:40