Strani nogometnije mu lako

Poznatog nogometaša zbog čestih ozljeda opravdala djevojka spektakularnom izjavom: Vodimo ljubav do deset puta tjedno, zato je stalno umoran na terenu

Piše R.R.
1. siječanj 2019. - 17:30
2018-08-19T194143Z_1440494657_RC1BB5C64810_RTRMADP_3_SOCCER-ITALY-SAS-INT.JPG

Nekadašnji reprezentativac Gane i danas nogometaš talijanskog Sassuola Kevin Prince Boateng ponovno se našao u centru pozornosti. No ne zbog svojih igara.

Boateng je tijekom karijere promijenio veliki broj klubova širom Europe, ali prema riječima nogometnih stručnjaka nikada nije uspio dostići maksimum kako su mu predviđali prije svega zbog svoje "glave''.

Taman kada se svima učini da je sve u redu, on napravi neku glupost zbog koje bude suspendiran na neko vrijeme, ili čak potjeran iz kluba. Taman kada se činilo da skrasio u Sassuolu dogodilo se nešto novo. Njegova dugogodišnja djevojka javno je objavila zbog čega je Kevin Prince često ozlijeđen i zašto umoran dolazi na treninge. 

Naime, ona je izjavila kako vrlo često konzumiraju seks i da zbog toga nije u mogućnosti da na terenu da svoj maksimum.

- Vodimo ljubav i do deset puta tjedno, zato je stalno umoran na terenu - rekla je atraktivna Melissa. 

Ova njena izjava izazvala je pravu buru u javnosti širom Italije, ali Boateng se nije oglašavao poslije ovoga. Ostaje žal zbog činjenice da ovakav potencijal ne bude iskorišten, ali sigurno je da nije niti prvi, a vjerojatno ni posljednji takav igrač kojem je popularnost važnija od karijere.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ #ibiza2018

Objavu dijeli Melissa Satta-Boateng (@melissasatta)

#SEKS#SASSUOLO#UMOR#KEVIN PRINCE BOATENG