StoryEditorOCM
Strani nogometVeselo na Otoku

Pogledajte potop Manchester Uniteda u najvećem engleskom derbiju, Liverpool se poigravao; očajna utakmica Brazilca

Piše HINA
1. rujna 2024. - 19:30

U najvećem derbiju engleskog nogometa Liverpool je kao gost na Old Traffordu svladao Manchester United s 3:0 (2:0) u susretu 3. kola Premier lige. U dvoboju dvojice nizozemskih stručnjaka Slot je u potpunosti nadigrao Ten Haga, a put ka pobjedi Liverpoola s dva gola u prvom poluvremenu popločao je Luis Diaz (35.42), da bi konačni rezultat početkom nastavka postavio Mohamed Salah (56).

Najbolje trenutke pogledajte ovdje.

image
Paul Ellis/Afp
image
Paul Ellis/Afp

Liverpool je i dalje stopostotan u novoj sezoni te s devet bodova dijeli vrh ljestvice s Manchester Cityjem, dok je United 14. s tri boda. Nogometaši Newcastle Uniteda u susretu su 3. kola engleskog prvenstva na svom terenu svladali Tottenham Hotspur s 2:1 (1:0).

Domaći su poveli golom Barnesa (37), Johnson (56) je poravnao na 1-1 da bi Isak (78) osigurao važna tri boda Newcastleu. Četvrti Newcastle sada ima sedam bodova, kao i drugi Brighton te treći Arsenal, dva boda više ima vodeći Manchester City, a bod manje peti Liverpool koji kasnije gostuje kod Manchester Uniteda. Tottenham je 10. s četiri boda.

image
Henry Nicholls/Afp

Istovremeno su Chelsea i Crystal Palace igrali 1:1 (1:0). Domaće je u prednost doveo Jackson (25), a izjednačio je Eze (53). Chelsea je 11. s četiri boda, dok je Crystal Palace 16. s jednim bodom.

Tablice omogućuje Sofascore
 
image
Paul Ellis/Afp
image
Henry Nicholls/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 12:56