StoryEditorOCM
Strani nogometsudac pretjerao

Pljušte detalji neviđenog skandala na OI u Parizu, oglasio se i Leo Messi

Piše gradimir đukarić/SN
24. srpnja 2024. - 20:37

Skandal - dalo se isčitati na usnama argentinskih nogometaša koji nisu mogli vjerovati što se događa nakon što su se sat i pol vremena nakon prekida utakmice olimpijskog turnira protiv Maroka vratili na teren, a sudac, Šveđanin Glenn Nyberg koji je svojim odlukama i zakuhao sve, odlučio pogledati VAR snimku i potom poništiti izjednačujući gol Medine zbog zaleđa.

- Ovo je najveći cirkus kojeg sam vidio u životu - bijesno je prokomentirao argentinski izbornik Javie Mascherano nesvakidašnji poraz od Maroka na otvaranju svog olimpijskog nogometnog turnira.

- Navijači su upali na teren sedam puta i onda su nas gađali petardama. Rekli su nam da je završeno 2:2. Ni mi ni Maroko nismo htjeli nastaviti igrati - dodao je argentinski izbornik., pišu Sportske novosti

Iskusni argentinski branič Nicolás Otamendi također je teško pronalazio riječi.

- Ovo je povijesna pogreška. Ovako nešto se nikada nije dogodilo. Maroko nije htio igrati, a nismo ni mi. Čekali smo sat i četrdeset minuta, da nam nitko ništa nije rekao. Bili smo bespomoćni.

Oglasio se i Leo Messi. Najbolji argentinski nogometaš na društvenim mrežama napisao je samo jednu riječ: "Neobično" praćenu emojijem čuđenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 16:39