StoryEditorOCM
Strani nogometIma se, može se

Parma konačno iskrcala milijune! Ovaj put nisu štedjeli za mladog veznjaka, veliki posao potvrdio i Fabrizio Romano

Piše Sport SD
29. kolovoza 2024. - 16:28

Parma je ojačala svoj vezni red. Dok se očekuje transfer Hajdukovog Rokasa Pukštasa talijanski klub potpisao je Mandelu Keitu. Riječ je o 22-godišnjem veznjaku koji u Parmu stiže iz belgijskog Royal Antwerpa. Talijani ovaj put nisu štedjeli, a Belgijca su platili čak 15 milijuna eura. Njegova vrijednost po Transfermarktu iznosi 13 milijuna.

Antwerp je početkom ovog prijelaznog rok otkupio Keitu iz Leuvena za pet milijuna eura, međutim, odmah je produžio dalje. Zov s Čizme bio je prejak, a klub nije mogao odbiti izdašnu ponudu. Za Antwerp je skupio 62 nastupa, a za Leuven 40. Riječ je o defenzivnom veznjaku kojemu će ovo biti prvi angažman izvan Belgije.

image
Virginie Lefour/AFP

Parma, čini se, novca ima. No, pregovori s Hajdukom u vezi Pukštasa i dalje traju. Lome se koplja oko milijun, dva. Talijani navodno nude pet, a Hajduk bi sedam. Ostaje vidjeti hoće li se posao oko transfera mladog Amerikanca realizirati do kraja ljetnog mercata. ‘Natezanje‘ će se morati završiti uskoro, dok navijači željno iščekuju rasplet još jedne transfer - sage.

Talijanski insajder javlja, gotov je veliki posao, Hajduk konačno prodao Sahitija! Iznos bi vas mogao iznenaditi...

image
Tom Dubravec/Cropix

Talijanski insajder ranije je danas potvrdio da je Hajduk prodao Emira Sahitija. U pitanju je iznos od milijun ipo eura s bonusima od čega 20 posto ide Rabotničkom. Bijeli su osigurali i postotak od sljedeće prodaje. Navijači uglavnom nisu zadovoljni ovim poslom. Sudeći po rezultatima naše ankete, Hajduk je za Sahitija morao dobiti više. Ostaje nam vidjeti hoće li i koliko dobiti za Pukštasa...

ANKETA Je li prodaja Sahitija u HSV dobar posao Hajduka? Mislite li da ga je trebalo zadržati?

image
Ante Čizmić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2024 06:02