StoryEditorOCM
Strani nogometelitna natjecanja

Ovo se ne viđa često: Ivan Bebek imat će vrlo aktivan tjedan, u VAR sobi bit će tri dana za redom

Piše Sport SD
3. listopada 2023. - 11:52

Pred Ivanom Bebekom je vrlo izazovan radni tjedan. Riječki arbitar će tri dana za redom biti u VAR sobi na utakmicama Lige prvaka i Europske lige. 

Danas će Bebek biti u Berlinu, na susretu najelitnijeg klupskog natjecanja između Union Berlina i Brage. Glavni sudac je Srđan Jovanović iz Srbije, a VAR sudac je Hrvat kojem će asistirat Englez Stuart Attwell.  

Zatim, u srijedu Bebek odlazi u Belgiju, također na utakmicu Lige prvaka, u kojem će snage odmjeriti Antwerp i Šahtar. Glavni sudac tog susreta je Slovenac Rade Obrenovič, a u Antwepenu će Bebek biti AVAR, dok je VAR sudac Nejc Katazović iz Slovenije. 

"Svi putevi vode u Rim", pa i Bebeka koji će u četvrtak biti u talijanskoj prijestolnici gdje će se sastati Roma i Servette u sklopu Europske lige. Riječanin će na tom susretu biti VAR, a asistirat će mu Španjolac Martinez Munuera, dok će glavna sudačka četvorka biti također iz Hrvatske. Glavni sudac je Igor Pajač, asistirat će mu Ivan Mihalj i Vedran Đurak, a četvrti sudac je Patrik Kolarić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 22:24