StoryEditor
Strani nogometliga prvaka

‘Ovo je najgora Barcelona u povijesti‘: u 90 minuta nisu uputili niti jedan udarac u okvir vrata, je li ovo bila posljednja Koemanova utakmica?

Piše SN
30. rujna 2021. - 08:33

Ne samo da ju je Benfica u Lisabonu deklasirala (3:0), nego Barcelona u 90 minuta utakmice nije uspjela uputiti niti jedan udarac u okvir domaćih vrata. Marca, AS, Mundo Deportivo, svi grme! Ovo je ruševina, ovo je najgora Barcelona u povijesti, ne zna se tko je bio gori... Sve su to naslovi i reakcije s kojima će se još dugo, kako se čini, morati nositi navijači Barcelone, ali i klupska uprava - pišu Sportske novosti.

Sad je definitvno jasno da su Ronaldu Koemanu, nizozemskom strategu na klupi Barce dani odbrojani. Zbog suspenzije neće moći voditi derbi protiv Atletica za vikend, a nakon toga slijedi reprezentativna stanka. Nekako sumnjamo da će sredinu listopada dočekati na aktualnoj funkciji.

- Teško nam je prihvatiti ovakav rezultat. Iako smo izgubili teškim rezultatom, mogu reći da smo igrali dobro do 2:0. Imali smo nekoliko čistih šansi za zabiti. Ali eto, kad ne zabiješ kod 1:0, dobiješ drugog i trećeg, stvari se brzo promjene - rekao je Koeman.

Dodao je:

- Bili smo sretni kada nas je sudac poštedio crvenog kartona za Piquea. Na kraju neću komentirati stanje u momčadi, svi znaju u kakvim smo problemima. Nije potrebno komentirati i govoriti da ovo nije Barcelona kakvu poznajemo godinama. Osjećam podršku mojih igrača. Ne znam za ostalo...

Nakon utakmice oglasio se i Frenkie De Jong.

- Težak je ovo trenutak. Zabili su nam rano, uvijek je teško vraćati se iz takvih situacija. Nismo bili loši prvo poluvrijeme. Stvarali smo prilike, ali nismo zabijali. Nakon drugog gola sve se otvorilo, utakmica se razigrala i to nam nije išlo u korist. Imamo utakmica do kraja, uvjeren sam da možemo proći grupu.

item - id = 1131154
related id = 0 -> 1160019
related id = 1 -> 1158849
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. siječanj 2022 13:06