StoryEditorOCM
Strani nogometveliko iznenađenje

Otac najvećeg talenta na svijetu potvrdio: ‘Stigla nam je prva službena ponuda i nije od Real Madrida‘

Piše Sport SD
20. studenog 2022. - 15:15

Šesnaestogodišnjak koji je zaludio nogometni svijet, konačno je dobio prvu ponudu, ali ne od kluba od koje se očekivalo da će se to dogoditi. Nogometno čudo od djeteta je Brazilac Endrick, a očekivalo se da će ponudu za njega poslati Real Madrid.

Ponuda je međutim stigla od jednog od najbogatijih klubova na svijetu koji može sebi dopustiti da šalje jako visoke ponude, a naravno riječ je o PSG-u. Vlasnici ovog kluba već su mnogo puta godinama unatrag pokazali da imaju mnogo novca, te da mogu platiti velike nogometne zvijezde. Ovaj put ne žele izgrađenog nogometaša, nego nekog tko je u Brazilu privukao veću pažnju nego svojevremenu Neymar.

Za njegov potpis je tako krenula velika bitka najvećih klubova. Specijalist za transfere, Fabrizio Romano, prenio je informaciju da je Endrickov otac, Douglas, izjavio kako je PSG prvi klub sa službenom ponudom.

- PSG je jedini klub koji je započeo pregovore sa Palmeirasom, tako stvari trenutno stoje. Mnogi klubovi su zainteresirani u raznim državama, ali jedini PSG je napravio konkretan korak - rekao je Douglas.

Glavni protukandidat za dovođenje Endricka PSG-u trebao bi biti Real Madrid, ali oni još uvijek nisu poslali ponudu za ovog mladog nogometaša. Naravno, cijelu situaciju prate i ostali velikani, a navodno je najveći interes uz PSG i Real Madrid pokazao jedan od klubova iz Engleske, a mediji nagađaju da se radi o Chelseaju.

Na kraju ostaje nam vidjeti što će se događati u narednom razdoblju jer je Endrick još uvijek maloljetan, te naredne dvije godine ne može otići u Europu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. ožujak 2023 15:41