StoryEditorOCM
Strani nogometSad ga nitko neće

Ostao je bez velikog novca: bahati Marokanac pokazao svoj pravo lice, ali na jedno nije mislio

Piše R. R.
5. srpnja 2023. - 07:30

Marokanski reprezentativac Hakim Ziyech po drugi put je u nekoliko mjeseci ostao bez novog angažmana. Nakon transfera u Chelsea propao mu je transfer i u Al Nassr. Marokanac je ovaj put odlučio reagirati i pokuša osramotiti nesuđene poslodavce. Među igračima koji su željeli u svom prvenstvu nalazio se i Ziyech, ali je Marokanac nakon objave na društvenim mrežama zatvorio sebi vrata svih klubova u Saudijskoj Arabiji.

Odlični, ali i nedisciplinirani napadač je prošlog tjedna trebao potpisati za Al Nassr, međutim nije prošao liječnički pregled i sve je propalo. Nakon nekoliko dana šutnje oglasio se na Instagramu s ciljem ismijavanja Saudijaca tako što im je poslao otrovnu strelicu. "Problemi s koljenima?", napisao je Marokanac, te je dodao nekoliko emotikona koji se smiju jasno aludiravši da se osjeća dobro.

Međutim, Ziyech očigledno nije mislio na to da je njegova reputacija u svijetu nogometa sve slabija i da je sve manje onih koji mu zaista vjeruju i spremni su uložiti ogroman novac. Marokanac već ima 30 godina, a klupska karijera mu je u velikom padu. Prošle sezone je u svim natjecanjima za Chelsea odigrao svega 928 minuta što dovoljno govori o njegovom statusu.

Zimus je bio blizu prelaska u PSG, ali je zakašnjelo slanje dokumentacije stopiralo njegov transfer na Park prinčeva. Ovaj put se činilo sve gotovim i trebao je potpisati za Al Nassr, međutim i taj transfer je propao i tko zna što dalje slijedi. Možda i najvećeg krivca zašto su mu u razmaku od nekoliko mjeseci propala dva velika transfera Ziyech treba tražiti prvenstveno u sebi. U Chelsea je stigao prije tri godine za 40 milijuna eura iz Ajaxa, a ogroman uloženi novac nikad nije opravdao pa nije ni čudo zašto ga se na Stamford Bridgu žele riješiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 11:23