StoryEditorOCM
Strani nogometreakcije medija

Orlovi su preživjeli: ‘Triler, drama i utakmica za infarkt! A slavili smo poraz od Engleske‘

Piše SN
20. lipnja 2024. - 17:43

Sekunde su dijelile Slovence od prve povijesne pobjede na Europskim prvenstvima, no Luka Jović pokvario je slavlje Zmajčeka i zabio prvi pogodak Srbije na Euru u Njemačkoj te je ostavio u igri za prolaz u drugi krug.

Srpski mediji već su imali spremne naslove o debaklu, no Jovićev pogodak glavom nakon kornera duboko u sudačkoj nadoknadi ostavio ih je na životu.

image
Miguel Medina/Afp

"Triler, drama i utakmica za infarkt! Orlovi stigli do boda poslije spektakularnog finiša. Luka Jović postao heroj Srbije", vrišti naslovnica Kurira koji naglašava da su izabranici Dragana Stojkovića znali kolika je važnost ove utakmica te da je i sam izbornik iz tog razloga izveo izrazito ofenzivan sastav, prenose Sportske novosti.

"Luka Jović sačuvao Srbiju na Europskom prvenstvu", piše Mondo koji se sad baca na matematiku, iako tvrdi da je jasno da ih pobjeda nad Dancima vodi u drugi krug natjecanja.

"Srbija u posljednjoj minuti preživjela poraz: Luka Jović brži od zviždaljke, još smo živi na Euru", stoji u naslovu Sportala koji tekst započinje rečenicom: "Gledati Srbiju na Europskom prvenstvu je ekvivalentno srčanom udaru".

Blic se također pita "gdje je ona ekipa koja je izgubila od Engleske".

"Da ponekad znamo slaviti poraze, vidjelo se nakon Engleske kad je zavladala euforija zbog dobre igre, zbog koje se nekako nije vidjela nula na tablici u bodovnom polju. Kada su Orlovi trebali igrati kao favoriti, odigrali su puno slabiju utakmicu. Momčad Dragana Stojkovića nije izgledala dobro na Allianz Areni i to je nešto s čime će se on i njegovi kolege morati pozabaviti", zaključuju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. lipanj 2024 18:04