StoryEditorOCM

Objavljen uzrok smrti nogometne legende, sad je jasno što se dogodilo kobnog dana

Piše Gradimir Đukarić/SN
1. studenog 2023. - 19:22

Službeno su utvrđene okolnosti smrti najboljeg engleskog nogometaša Sir Bobbyja Charltona koji je preminuo u 86. godini života. Istragom je kao uzrok smrti navedeni "traumatski hemopneumotoraks i Alzheimerova demencija".

"Umirovljeni legendarni nogometaš Manchester Uniteda Sir Bobby Charlton primljen je u bolnicu Macclesfield u dobi od 86 godina nakon pada u svom domu za njegu 16. listopada 2023. Zadobio je prijelome rebara nakon što je udario prozorsku dasku jer je bio nesiguran na nogama... Pregledao ga je kućni liječnik opće prakse nakon čega je prevezen u bolnicu gdje je nažalost preminuo 21. listopada 2023. u 03:50 sati.", navedeno je u službenom dokumentu.

U međuvremenu Manchester United je potvrdio da će se komemoracija kojom će se slaviti Sir Bobbyjev život i nogometna ostavština održati idući ponedjeljak u katedrali u Manchesteru s početkom u 14 sati. Povorka će do katedrali proći pokraj Old Trafforda, pišu Sportske novosti.

"Odat ćemo počast nevjerojatnom životu Sir Bobbyja kao supruga, oca, djeda i, naravno, kao jednog od najboljih nogometaša koje je ova zemlja ikada proizvela. Povorka do katedrale proći će kraj Old Trafforda i pružiti priliku navijačima da kažu posljednje zbogom istinskoj legendi Manchester Uniteda", oglasili su se iz kluba.

Detalje pogreba obitelj preminule nogometne legende ne želi dijeliti s javnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 11:47