StoryEditorOCM
Strani nogometprovokacija ili

Objava transfera kakva nikad nije viđena: na vjenčanju suigrača odijelo zamijenio dresom ljutog rivala

Piše Sport SD
29. lipnja 2023. - 17:54

Kai Havertz i službeno je novi igrač Arsenala. Transfer priča zaokupirala je britanske medije ne samo zato što je riječ o visokih 70 milijuna eura odštete, već i "izdajničke" naravi njemačkog reprezentativca, koji će dres Chelseaja zamijeniti grbom ljutih gradskih rivala.

O Havertzovom dolasku na Emirates na Otoku se tjednima neprestano piše. Naravno, navijači londonskih Plavaca nisu oduševljeni, stoga na Twitter profilu ovog ofenzivca možete vidjeti brojne uvredljive poruke. No, Havertz je zadovoljan svojom putanjom i ne može dočekati prve korake s loptom u ulozi Topnika.

- Jedva čekam početak predsezonskih priprema, stižem odmah nakon praznika. Ponosan sam i sretan što ću biti dio ovako velikog kluba - poručio je Nijemac putem video poruke, a okolnosti pod kojima je snimio govor posebno su interesantne.

Naime, Havertz se u tom trenutku nalazio na vjenčanju sada mu bivšeg suigrača Kepe Arrizabalage, još uvijek najskupljeg vratara svih vremena. Dok je u bijeloj košulji i odijelu uživao na terasi, prišao mu je službenik Arsenala te mu uručio dres i poklone. Havertz se morao presvući i snimiti video za navijače crvenog Londona, a mnogi su navijači Chelseaja shvatili to kao čistu provokaciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 04:10