StoryEditor
Strani nogometozil se skrio

Novi detalji napada na igrače Arsenala: 'Pratili su automobil i gađali ga kamenjem i ciglama, a u rukama su imali metalno oružje'

Piše PSD
26. srpnja 2019. - 16:55

Nakon jučerašnjeg napada na nogometaše Arsenala Mesuta Ozila i Seada Kolašinca, Sky News danas otkriva nove detalje incidenta.

Dramatične scene u Londonu, pokušali opljačkati nogometaše Arsenala usred bijela dana: hrabri stoper krenuo 'na nož' i razjurio napadače

Dvojica napadača čekali su Kolašinca ispred njegove kuće, a kada su se u automobilu dovezli Ozil i njegova žena, s kojima se bosanskohercegovački reprezentativac trebao sastati, zaskočili su ga tražeći od njega da im pred sat.

Nakon što je on to odbio, jedan od napadača ga je krenuo napasti, a drugi je pokušao ući u automobil.

- Kada je Ozil krenuo bježati u automobilu, pratili su ga na motociklu petnaestak minuta. - izjavila je svjedokinja događaja, inače suvlasnica turskog restorana u koji se Ozil i njegova žena skrili.

Gospođica Tahsiner također je otkrila da su napadači oštetili automobil njemačkog igrača s kamenjima i ciglama, kao i da je vidjela da su u ruci imali nekakvo metalno oružje, ali joj se nije činilo da je u pitanju nož.

Djelatnici restorana pozvali su policiju, ali su napadači u međuvremenu pobjegli.

Iz londonske policije su potvrdili kako još rade na slučaju i da nisu uhvatili napadače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

29. rujan 2020 02:13