StoryEditorOCM
Strani nogometPlemići plemenito

Nove informacije oko utakmice s Hajdukom, ovo je više od nogometa: ‘Momčadi će istrčati u majicama posvećenim...‘

Piše Sport SD
22. ožujka 2024. - 10:23

Danas se u Mostaru od 17.30 sati igra prijateljski susret u kojem se sastaju domaćin Zrinjski i Hajduk. Povodom toga klub iz Bosne i Hercegovine oglasio se oko prodaje ulaznica, ali i naglasio kako će ova utakmica biti "više od nogometa"...

- Na današnjoj prijateljskoj utakmici između HŠK Zrinjski i HNK Hajduk igrači obje momčadi istrčat će u majicama posvećenim Minoresu i broju 11. "Minores Mostar" naime ovaj mjesec obilježava 11 godina svog službenog djelovanja sa socijalno ugroženima u našem društvu. U ovih jedanaest godina mnogo se dobrih stvari izdogađalo, ali ono najbolje tek slijedi: Minores ove godine radi na renoviranju Centra u kojem će se posebna pažnja pokloniti djeci i mladima iz socijalno ugroženih obitelji - stoji u objavi Zrinjskog.

Također, naglašeno je u prijašnjim obavijestima kako se kupnjom ulaznica (u iznosu od 10KM za odrasle i 5KM za djecu do 14 godina) podržava rad Udruge. Ipak vjerujemo kako većina navijače Hajduka neće moći biti u Mostaru, ali ne morate očajavati, jer susret možete pratiti uživo na Hajduk Digital TV.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 07:26