StoryEditorOCM
Strani nogometskandal na euru

Nova snimka razbjesnit će Nizozemce, je li moguće da VAR nije vidio ovo?

Piše SN/SD
11. srpnja 2024. - 06:46

U nedjeljnom finalu Europskog prvenstva, u Berlinu, igrat će nogometaši Engleske i Španjolske, nakon što su Englezi u Dortmundu svladali Nizozemsku rezultatom 2:1 - pišu Sportske novosti.

Ni u ovoj utakmici nije moglo bez drame sa sucima. Opet će na svoje doći oni koji su protivnici stranih sudaca u HNL-u. Jer, evo kako vam sude stranci...

O čemu se radi? Iako je ključan trenutak utakmice bio kada je Watkins u sudačkoj nadoknadi zabio za 2:1 i pobjedu Tri lava, ovaj susret obilježio je kazneni udarac za Engleze koji, prema svemu sudeći, to nije trebao biti, a o čemu više možete pročitati OVDJE.

image
AFP

Ipak, kao da sve to nije dovoljno, sada se pojavila nova snimka koja će apsolutno razbjesniti Nizozemce. Naime, netom prije prekršaja, Bukayo Saka igrao je rukom, točnije, lopta mu se odbila od tijela u ruku, ali i to je dovoljno da anulira sve moguće odluke VAR-a.

Video igranja rukom Sake pogledajte OVDJE.

Ipak, senzor dodira u ovoj situaciji nije se aktivirao, niti je to itko primijetio na vrijeme te je Engleska dobila kazneni udarac, realizirala ga i na kraju prošla u finale, a sve je moglo biti bitno drugačije da nije bilo ovog previda.

image
AFP
image
AFP
image
AFP
image
AFP
image
AFP
image
AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 20:24