StoryEditorOCM
Strani nogometproblematična odluka

Nogometni savez BiH prihvatio poziv Rusije za prijateljsku utakmicu, poznat je i stav UEFA-e po ovom pitanju

Piše Sport SD
9. rujna 2022. - 15:56
Bosnia-Herzegovina‘s forward Edin Dzeko (C) celebrates after scoring a goal during the FIFA World Cup Qatar 2022 qualification Group D football match between France and Bosnia-Herzegovina, at the Meineau stadium in Strasbourg, eastern France, on September 1, 2021. (Photo by FRANCK FIFE/AFP)Franck Fife/Afp

Ured za hitnost Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine danas je na sjednici prihvatio poziv Ruske nogometne federacije za odigravanje prijateljske utakmice između reprezentacija Rusije i BiH, potvrđeno je za portal Klix.ba.

Ruski savez je poziv za odigravanje utakmice uputio još prošlog tjedna, te su naveli da bi se mogao odigrati u FIFA-inom terminu u studenom 2022. godine.

Nogometni savez BiH se, kako saznaje portal Klix.ba, tim povodom obratio UEFA-i koja je potvrdila da nemaju ništa protiv toga da BiH odigra prijateljsku utakmicu protiv Rusije u gostima.

Naime, prijateljske utakmice nisu u nadležnosti i odgovornosti UEFA-e, a svako odobrenje za sudjelovanje u takvom susretu ne utječu i nisu u suprotnosti s odlukom Izvršnog odbora UEFA-e o suspenziji ruskih momčadi iz UEFA-inih natj...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 16:56