StoryEditorOCM
Strani nogometA SAD, ADIO

Noć katastrofe u Barceloni, primili pet komada, pa trener Xavi poručio: Napuštam klub, igrači su sj..ani!

Piše M. Bi.
28. siječnja 2024. - 00:19

Kakva stresna noć za navijače Barcelone! Prvo su doživjeli šok na svome Camp Nouu, u nevjerojatnoj, infarktnoj utakmici Barca je izgubila protiv Villarreala s 3:5, u utakmici u kojoj je 0:2 preokrenula na 3:2, vodila do 84 minute i onda posljednja dva gola primila u devetoj i 12. minuti sudačke nadoknade! I sad za vodećim Realom zaostaje deset bodova, a za Gironom osam.

No, šokovima tu nije bio kraj, noć se pretvorila u tešku katastrofu i nitko od njih neće noćas mirno spavati. Na press konferenciji nakon utakmice trener Xavi obznanio je da nakon 30. lipnja, odnosno kraja sezone, više neće biti trener Barcelone!

- Barca treba promjenu smjera. Ovo će opustiti situaciju u klubu. Ja sam najodgovorniji. Na neki način i mene ovo oslobađa.

Odluku je, kaže, do nio prije nekoliko dana. Zahvalio je Joanu Laporti i pritom nabacio predsjedniku kluba cijeli naramak komplimenata.

- Ne želim biti problem Barceloni, to je zadnje što želim biti. Igrači ovo nisu zaslužili.

image

A sad, adio

Afp

Odluku, tvrdi, neće promijeniti pa makar osvojio Ligu prvaka.

- Nadam se da ćemo osvojiti, ali neću se predomisliti.

A da ste danas pobijedili, biste li podnijeli ostavku – pitali su novinari.

- Možda ne danas, ali bi sljedeći tjedan. Igračima još nisam rekao. Sutra ću. Danas sam ih vidio jako sj..ane, ne zaslužuju ovo.

image

Igrači Villarreala slave pobjedu

Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 11:20