StoryEditorOCM
Strani nogometizravni crveni

Njemački mediji pišu o golemom skandalu: oglasio se Nenad Bjelica, trener Bayerna nije ima puno toga za reći

Piše Niko Matičević/SN
25. siječnja 2024. - 07:05

Utakmicu između Bayerna i Union Berlina na Allianz Areni obilježio je incident iz 74. minute. Tada je Nenad Bjelica za vrat uhvatio Leroya Sanea čime je zaradio izravni crveni karton.

Bjelica se nakon toga nije smirio te se i dalje glasno svađao s nekim navijačima dok su ga redari pokušavali udaljiti iz trenerske zone. Njemački mediji 90min napisao je kako je Bjelica svojoj momčadi napravio medvjeđu uslugu te da je njegov čin neukusan, dok Bild izvještava o "golemom skandalu" - pišu Sportske novosti.

Nakon incidenta Bjelica je izjavio sljedeće:

- Nisam reagirao onako kako bi trener smio reagirati.

image
AFP

Uz to se ispričao svojoj ekipi, ali ne i Saneu za kojeg tvrdi da ga je provocirao ulaskom u njegov prostor. Trener domaće ekipe Thomas Tuchel nije htio previše komentirati incident, već je samo kratko rekao da će biti teško braniti Bjelicu.

Hrvatski trener bio je ljut zbog situacije iz 72. minute kada je Kevin Behrens srušen u kaznenom prostoru. VAR soba nije intervenirala što je razljutilo Bjelicu, a sve je kulminiralo dvije minute kasnije.

Bjelica tako sigurno neće sjediti na klupi u idućoj utakmici protiv Darmstadta, dok tek treba saznati hoće li dobiti i veću kaznu zbog svog poteza.

Video incidenta pogledajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 19:37