StoryEditorOCM
Strani nogometliga prvaka

Njemački mediji nakon premijere Nenada Bjelice na klupi Union Berlina: ‘Novi trener, stara žalost‘

Piše Sport SD
30. studenog 2023. - 07:06

Nenad Bjelica je debitirao remijem na klupi Union Berlina i to u petom kolu Lige prvaka protiv Brage (1:1). Njemački klub je tako ostao u utci za prolazak u Konferencijsku ligu, ali je propustio veliku priliku jer je imao igrača više 60 minuta. No, Union Berlin se nije uspio nametnuti, Portugalci su čak imali veću kontrolu utakmice te ukupni broj udaraca - pišu Sportske novosti.

Sve to je nagnalo Kicker da izvedbu Bjeličine momčad nazove razočaravajućom, posebno u drugom dijelu kada, kako piše njemački medij, nije bilo vidljivo da Union Berlin ima igrača više. Kicker ističe i kako je Bjelica promijenio sustav igre te zaigrao s četvoricom u obrani, u formaciji 4-1-4-1.

image
AFP

"Novi trener, stara žalost!" Tim je riječima svoj izvještaj s utakmice počeo Bild koji ističe da je Union Berlin već 16 utakmica bez pobjede. Berliner Zeitung ističe kako je ovo bio uspješan debi za Bjelicu, ali uz dodatak da je ipak propuštena prilika za nešto više.

Berliner Kurier na naslovnoj fotografiji u izvještaju s utakmice donosi Bjelicu kako se drži za glavu. "Opet se ništa nije dogodilo", stoji u naslovu teksta u kojem se ističe kako je igračima bilo sve novo - trener, sustav i igra.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 19:23