StoryEditorOCM
Strani nogometpukla ljubav

Nezadovoljni navijači pokrenuli novu kampanju protiv svog kapetana, tjeraju ga iz kluba: ‘Idi u Hajduk‘

Piše R. R.
14. kolovoza 2024. - 21:12

Kako je tanka linija između bezgranične ljubavi i obožavanja i velikog razočaranja. Nekako su tu gorku pilulu popili navijači Hajduka odlaskom Ivana Perišića, a potom i propale priče o dolasku Ante Rebića, ali to je gotovo pa ništa u odnosu na navijače Fenera.   

I oni su već izgleda na rubu živčanog sloma, posebno nakon ispadanja iz Lige prvaka od francuskog Lillea, a za glavnog krivca neuspjeha su proglasili kapetana Edina Džeku. Toliko da su već počeli otvoreno slati poruke kako je vrijeme za odlazak iz kluba. Na društvenim mrežama stvorili su hashtag #GoHomeDzeko i pišu mu stotine komentara da što prije napusti klub.

Navijači smatraju da dolaskom Cenka Tosuna i Youssefa En-Nesyrija imaju sasvim dovoljan napadački potencijal s kojim se mogu upustiti u borbu za naslov, a i ispuniti ambicije u Europi s obzirom na to da nisu u elitnom razredu.   

Tijekom ljeta se Edin Džeko previše puta spominjao u kontekstu dolaska u Hajduk, iako igrač sam nikada nije potvrdio da odlazi iz kluba. No samo to spominjanje je očito iritiralo navijače Fenera koji mu sada otvoreno šalju poruke „Idi u Hajduk“ i „odlazi kući“. Koliko je to realno u ovom je trenutku jako teško procijeniti, jer kao i obično sve ključeve oko mogućeg transfera u svojim rukama drži Jose Mourinho, a njega za sada ove stvari ne uzbuđuju previše. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. listopad 2024 04:20