StoryEditorOCM

Nevjerojatna ljubavna priča Marija Pašalića, pir je imao nasred mora, a ono što ga veže sa suprugom malo koji par ima

Piše Sport SD
22. svibnja 2024. - 23:01
Marija i Mario Pašalić, osim što imaju zajednički korijen imena, i rođeni su na isti datum/Slobodna Dalmacija

Mario Pašalić je sa svojom Atalantom osvojio Europsku ligu, pao je njemački Bayer u velikom finalu. Veliko je slavlje u Italiji, u Bergamu, ali i u obiteljskom domu Marija Pašalića.

Pašalić i njegova supruga Marija poprilično su samozatajan par, rijetko se pojavljuju u javnosti zajedno, a svoju intimu trude se čuvati podalje od očiju znatiželjnika. Marija i Mario u vezi su bili od 2014. godine, a vjenčali su se u lipnju 2019. godine na Čiovu, nakon čega su svadbeno slavlje organizirali na velikom jedrenjaku nasred mora, a pred oltar su stali iste večeri kada je to učinio i Španjolac Sergio Ramos sa svojom Pilar Rubio. Goste su na vjenčanju zabavljali Marko Škugor i Jure Brkljača, a među uzvanicima bili su i brojni bivši Pašalićevi suigrači među kojima su i Tonći Mujan, Zvonimir Milić, Mihovil Klapan...

Zanimljivo je da Maria i Mariju, uz ime, veže i isti datum rođenja. Naime, oboje su rođeni 9. veljače, a samo šest dana iza njihovih rođendana na svijet je 2022. godine stigao i njihov Luka koji je uz mamu Mariju Marijev najvatreniji navijač s tribina. Svoju karijeru Pašalić je započeo u lokalnom klubu NK GOŠK Kaštel Gomilica, potom je prešao u Hajduk, a trenutačno igra za Atlantu i s obitelji živi nedaleko od Milana.

Koliko mu je važna podrška obitelji otkrio je i tijekom svjetskog nogometnog prvenstva u Dohi. "Supruga mi je stigla u Dohu sa sinčićem i primiti sina u naručje nakon pobjede nad Brazilom – nema riječi kojima bih opisao taj osjećaj. Ta je najveća utakmica u mojoj karijeri", izjavio je tada nogometaš.

image
Adrian Dennis/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. lipanj 2024 00:38