StoryEditor
Strani nogometvruća tema

Nešto čudno se događa u pozadini povratka Luisa Enriquea na klupu Španjolske: 'Mislim da za nikoga nije dobro da pričam o tome, a prvenstveno za mene'

Piše SN
21. studenog 2019. - 17:50

Odluka Španjolskog nogometnog saveza (RFEF) o vraćanju Luisa Enriguea na klupu španjolske reprezentacije i to nakon što je posao praktički bez ikakve mrlje odradio Robert Moreno mnogima je ostala u najmanju ruku iznenađujuća, pišu Sportske novosti.

Prvi put nakon takve odluke oglasio se sam Moreno, čovjek koji je vodio Španjolsku u devet utakmica i pritom upisavši 7 pobjede i 2 remija, uz gol razliku 29:4. Moreno je na klupi naslijedio Enriquea u ožujku kada je ovaj odstupio zbog bolesti kćerke. Netom nakon završetka eurokvalifikacija i plasmana na Euro Morenu su pokazana izlazna vrata.

"Moreno je trebao voditi reprezentaciju na Euru, osim ako se vrati Enrique", izjavio je predsjednik RFEF-a Luis Rubiales na izvanredno sazvanoj presici nakon završetka kvalifikacija.

"Što se dogodilo? Ne znam, pitajte Enriquea", bila je prva reakcija Morena na novinarski upit za komentar zbivanja.

"Mislim da je bolje za sve da to ostane među nama. Mislim da za nikoga nije dobro da pričam o tome,a prvenstveno za mene. Zato mi dozvolite da u ovom trenutku mislim na sebe", dodao je 42-godišnji trener.

U međuvremenu su iz RFEF-a objasnili kako će Enrique biti službeno predstavljen novinarima kao novi/stari izbornik sljedeće srijede 27. studenog. Tada se očekuje da će Enrique progovoriti o odnosu s Morenom, kao i da se o vrućoj temi oglase iz Saveza.

Izdvojeno

14. srpanj 2020 17:03