StoryEditorOCM

Nekadašnju zvijezdu Real Madrida u mladosti su odbijale djevojke zbog fizičkog izgleda, a onda se ukazala Ona

Piše R. R.
5. svibnja 2023. - 07:15

Nekako smo navikli na priču lijepe i zgodne žene lijepe se na nogometaše. Bez obzira kako izgledali, jer svi ionako takve veze doživljavaju kao one iz interesa, iako svakako ima i izuzetaka.

Izuzetak je prelijepa Emma Rhys-Jones koja je svog današnjeg muža i dugogodišnjeg dečka prihvatila kada ga nije htjela niti jedna i to zbog njegovog izgleda. U mlađim danima Velšanin Gareth Bale je uglavnom bio ismijavan od strane vršnjaka zbog izgleda, odnosno zbog klempavih ušiju.

Međutim, kada ga je Emma ugledala, pogled joj je stao i od tada ga nije željela pustiti. Skromna, sramežljiva i brižna djevojčica se zaljubila, a Gareth je to znao cijeniti. Njihova romansa je počela još u srednjoj školi i traje. Do današnjih dana.

Kada je počeo graditi igračko ime, Bale je imao određenih problema s izgledom. Rasla mu je slava i popularnost pa se odlučio za operativni zahvat. Bila je 2012. godina kada je obavio operaciju ušiju. Bale bi obično imao dužu kosu kako bi prekrio svoju „manu", ali poslije operacije sve je riješio. Nekako s operacijom uslijedile su i odlične partije na terenu.

Velšanin je prešao iz Tottenhama u Real Madrid za 101 milijun eura i u tom trenutku je postao najskuplji nogometaš na svijetu. Uslijedile su godine velikog uspjeha, ali i ogromne zarade.

Nekadašnje najbolje svjetsko krilo se oprostilo od igranja prije nekoliko mjeseci, a zašto nikad nije imao veliki skandal najviše treba biti zahvalan svojoj supruzi. Emma je dok je Bale bio nepoznat bila skromna frizerka. Slava i popularnost je nikad nisu zanimale, tako uopće ne koristi društvene mreže. Živi svoj život i tuđi je ne zanimaju.

Ipak, skandali je nisu mogli zaobići i to prvenstvo krivicom njenog oca. On je u SAD-u napravio prijevaru vrijednu 2,9 milijuna dolara zbog koje je i završio u zatvoru. Oštećeni, njih oko 250, su krenuli u osvetu, a jedna od meta bila je Emma i njena djeca, ali zahvaljujući Baleovom osiguranju nisu završili kao njena tetka kojoj je zapaljen automobil.

Nakon toga je Emma, koja je rođena 1991. godine, izbrisala brojeve praktično cijele obitelji. Oca nije ni pozvala na vjenčanje sa Garethom koje je održano 2016. godine.

Prvu dijete ovaj par je dobio 2012. godine kada se rodila kćerkica, Alba Violet. Druga kćerkica Nava Valentina se rodila 2016. godine, a poslije čega su dobili i dvojicu sinova Axela i Xaviera.

Tijekom igračkih dana Bale je u Realu znao zarađivati i preko pola milijuna eura tjedno, no njegova supruga nema ni približno bogatstvo. Prema nekim izvorima teška je oko pet milijuna eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 01:01