StoryEditorOCM
Strani nogometTEŠKI DANI

Nekadašnji nogometni div i veliki protivnik Hajduka je u rasulu: ‘Stanje katastrofa, dugujemo više od 60 milijuna eura‘

Piše Sport/Sd
6. listopada 2024. - 13:20

Beogradski Partizan, nekadašnji velikan jugoslavenskog nogometa, uz Hajduk, Dinamo i Crvenu zvezdu član ”velike četvorke”, u teškoj je situaciji. Klub bi sljedećeg petka 11. listopada trebao dobiti potpuno novu Upravu, očekuje se odlazak sadašnjeg predsjednika Milorada Vučelića i njegovo prvog suradnika Miloša Vazure a, kako stvari sada stroje, jedini kandidat za novog čelnika kluba je tamošnji poznati političar Rasim Ljajić.

On je već bio i potpredsjednik kluba, a tokom prethodnih kriznih dana u Humskoj isprofilirao se kao sportski radnik koji može izvući crno-bijele iz problema.

Ističe da je imao brojne razgovore s ljudima koje želi za svoje suradnike i da mu je sada mnogo jasnije zbog čega oni ne prihvaćaju rukovodeće pozicije.

Prema njegovim riječima, stanje u Partizanu je mnogo teže nego što je mogao pretpostaviti. Zato predlaže da se Skupština kluba odgodi:

- Nisam još vidio nikakve papire, ali po onome što sam čuo, ukupan dug Partizana je oko 60 milijuna eura. Da bi prošli prvi monitoring UEFA-e potrebno je najmanje pet milijuna eura, te do kraja godine još pet - objasnio je Rasim Ljajić, svjestan da je Partizan u katastrofalnoj situaciji, piše Mondo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. listopad 2024 13:21