StoryEditorOCM
Strani nogometBavarci je ljute

Nekadašnja Victoria‘s secret anđelica, a danas nogometna stručnjakinja Bayerna: ‘Ups, jesam li to rekla?‘

Piše I. M.
25. svibnja 2023. - 10:36

Navijači Bayerna teško proživljavaju krizu rezultata koji ima najmoćniji klub u Njemačkoj. Poslije poraza od RB Leipziga (1:3) na Allianz Areni prošlog vikenda, sve je izglednije kako Bavarci neće podizati niti jedan trofej ove sezone. Tituli prvaka trenutno je bliža Borussia Dortmund, poslije desetogodišnje dominacije Bayerna.

Kako to obično biva, svi su nogometni stručnjaci pa su tako i mnoge poznate zvijezde odlučile dati svoje mišljenje na trenutno stanje u bavarskom taboru. Njemački supermodel Heidi Klum odlučila je javno smijeniti sportskog direktora Bayerna Hasana Salihamidžića "Bracu". Bivša manekenka "Victoria‘s Secret" obožava Bayern, redovno ide na utakmice kluba i očigledno su joj teško pali loši rezultati ove sezone.

Ova njemačka ljepotica nije suzdržala emocije kada su je pitali za stanje u omiljenom klubu. Nakon poraza od Leipziga, uživo je emitirala program na društvenim mrežama i postavili su joj pitanje o Hasanu Salihamidžiću. A, ona je rekla:

- Zapravo, Hasan bi trebao otići! Ups, jesam li to rekla? Oh oprostite.

Neposredno pred kraj ovosezonskog prvenstva, uprava Bayerna je poduzela nepopularan korak. Otpustila je trenera Juliana Nagelsmanna i na njegovo mesto dovela Thomasa Tuchela.

Poslije toga, Bavarci su eliminirani iz Lige prvaka, Kupa Njemačke, a sve je izglednije kako neće do nove titule u Bundesligi. Tuchelova momčad ima 68 bodova, dok lider Dortmund 70, a ostalo je još samo jedno kolo do kraja prvenstva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 04:04