StoryEditor
Strani nogometmario jelavić

Nekadašnja nada Hajduka igra u odličnoj formi na Cipru, drugi je na listi strijelaca

15. siječnja 2022. - 23:46

Mario Jelavić zabija golove u prvenstvu druge ciparske lige, njegova Chloraka pobijedila je sad sa 3:0 ekipu Xylothimpou što vam ne znači puno, ali je Jelavić zabio dva gola u toj pobjedi i činjenica je da Omišanin, nekadašnja nada Hajduka, sin od Igora, ali i prvi rođak Ivana Perišića igra u odličnoj formi.

Tako je donedavna zabijao i u dresu Solina.

Zanimljivo je da za momčad Akritos Chloraka uz Jelavića igraju i znana imena iz HNL-a, bivši zagrebaši Besart Abdurahimi i Edin Šehić, s time da je Šehić određeno vrijeme proveo u Hajduku.

Edin je najbolji asistent te druge ciparske lige, a Mario je zabio devet golova i drugi je na listi strijelaca.

Jelavić je svojedobno igrao u kadetima Hajduka s Markom Livajom, a kad je počinjao u seniorima "bijelih" u doba Krasimira Balakova, evo deset godina otad, pisali smo kako bi to bilo sjajno da kad-tad u Hajduku zaigra s prvim rođakom - Perišićem.

Sad to izgleda sasvim daleko, kao neka utopija, ali i Perišić bi se jednog dana mogao vratiti u Hajduk, možda poželi da uz njega bude i rođak?!? Ne bi bilo čudno. O tome su kao momci sanjali, tvrdi nam Mariov otac Igor, nekoć i sam prvotimac Hajduka, ali i Splita, Solina, Rijeke i Zagreba.

Igor Jelavić, podsjetimo se, brat je blizanac Tihane, majke Ivana Perišića.

Neka Mario zabija i dalje makar u ciparskoj drugoj ligi, a mi ćemo s vremena na vrijeme baciti oko kako ga ide, njega i Šehića i Abdurahimija.

Doista, čudnovati su nogometni putevi i tko bi rekao da će rečeni tercet iz HNL-a, a bili su to nadasve zanimljivi i perspektivni nogometaši, nositi ambicije Akritas Chlorake da uđe u - elitu Cipra!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. svibanj 2022 22:40