StoryEditorOCM
Strani nogometmora zvat gazdu

Nekad je bio miljenik Poljuda, sad je produžio vjernost Plemićima, a hit objavom uz stihove Vojka V su podboli medije

Piše Sport SD
21. svibnja 2024. - 21:04

Velike simpatije kao mladić iz Zagreba u bijelom dresu dobivao je Tomislav Kiš tijekom svog boravka u Hajduku. Od omladinske škole do prve momčadi i nada koje su se polagale da bi mogao napraviti više, ali nogometni put ga je na kraju vodio kroz niz klubova u inozemstvu od Belgije preko Slovenije, Bjelorusije, Južne Koreje, Mađarske pa do Bosne i Hercegovine.

Kiš je u mostarski Zrinjski stigao prošle godine i brzo postao miljenik mostarskih Ultrasa, a u ovoj sezoni je zabio osam golova  i četiri puta asistirao. Dosta se posljednjih dana u medijima susjedne države pisalo da će Kiš na ljeto napustiti Mostar i tražiti novi angažman. Pisalo se da je na izlaznim vratima i da sigurno odlazi, a u Mostaru su se odlučili narugati s tim. 

U videu koji su objavili Kiš lista naslove i potom prolazi ‘izlazna vrata‘, a tamo dobiva ugovor za potpis. No, ugovor nije o prekidu suradnje, nego produljenje vjernosti za još dvije godine. Zapita se Kiš nakon toga ‘kako to, zar mediji nisu pisali da odlazim?‘, a onda uslijedi glazba poznatog hita Vojka V. 

Kiš je sa Zrinjskim produžio ugovor do kraja svibnja 2026. godine, a na kraju videa doda i kako sad ‘mora zvati gazdu da produžuje stan‘. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. svibanj 2024 07:31