StoryEditor
Strani nogometples na rubu

Naslovnica uglednog sportskog lista ostavila svijet u šoku: strastveni poljubac dvojice nogometnih genijalaca zapalio društvene mreže

Piše R.R.
16. travnja 2019. - 19:26
2018-05-22T155230Z_1800114046_RC1A7B967420_RTRMADP_3_SOCCER-PORTUGAL-RONALDO

Ples na rubu, provokacija ... Tko zna zbog čega, ali naslovnica uglednog France Footballa izazvala je velike polemike u nogometnom svijetu. I zapalila društvene mreže. Na naslovnici uglednog sportskog lista osvanula je fotografija/crtež na kojem se Cristiano Ronaldo i Lionel Messi strastveno ljube.

France Football iskoristio je čuvenu ilustraciju uličnog umjetnika pod pseudonimom 'Tvboj' koji jer prije nekoliko godina pred jedan od El Clasica, dvoboja Barcelona i Reala nacrtao na zidu kioska Ronalda i Messija u zagrljaju. Tada je Ronaldo, na originalnom grafitu bio u dresu Real Madrida, a francuski ga je list za ovu priliku "obukao" u dres Juventusa.

Glavna tema ovog broja France Footballa je borba za titulu najboljeg nogometaša svijeta, mnogi vide samo dva kandidata, genijalne nogometaše Messija i Ronalda i jedan od njih bi najvjerojatnije trebao ponijeti ovu titulu. No ovakva ilustracija? Prilično slobodna.

Za sada nema reakcije niti jednog od dvojice ovih nogometaša, teško je povjerovati da je nisu vidjeli. Možda su jednostavno previše zauzeti obvezama u Ligi prvaka pa ne žele gubiti vrijeme na ovakav angažman uglednog francuskog lista.

#PROVOKACIJA#CRISTIANO RONALDO#LIONEL MESSI#FRANCE FOOTBALL

Izdvojeno

09. srpanj 2020 06:36