StoryEditorOCM
Strani nogometsmrklo mu se

Napete scene u Sevilli, napadač podivljao nakon zamjene pa nasrnuo na trenera, smirivao ga suigrač

Piše Sport SD
17. ožujka 2024. - 17:23

Velika nervoza na klupi Seville mogla se rezati nožem u porazu od Celte. Neugodan trenutak dogodio se u 61. minuti kad je Youssef En-Nesyri strijelac jedinog pogotka za Sevillu nasrnuo na trenera Quiquea Floresa nakon izmjene.

Na zamjenu se trener odlučio kod vodstva od 1:0, a to se nije svidjelo napadaču koji je nakon izmjene udario u hladnjak i bocu te sjeo na klupu. Opazio je to trener Seville koji je zamjerio nogometašu gestikulacije, a onda je krenuo sukob koji je spriječio Lucas Ocampos zaustavivši marokanskog napadača. Trenutak sukoba možete pogledati OVDJE.

Kako piše španjolska Marca, ovo je druga utakmica zaredom u kojoj Flores mijenja En-Nesyrija koji je prošlog tjedna zbog ozljede jedva odradio cijeli trening sa suigračima. No, medicinska služba je dala zeleno svjetlo za njegov nastup protiv Celte pa je bio starter.

Sevilla je na kraju poražena u ovo susretu s 1:2. u vodstvo ih je doveo spomenuti marokanski napadač u 18. minuti, a u drugom poluvremenu Perez (72.) i Larsen (78.) donose pobjedu Celti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 18:01