StoryEditorOCM
Strani nogometnaljutio se dobro

Napadači Premier lige ismijavali strijelca najljepšeg gola na SP-u, a on im odbrusio: ‘Koliko golova vi imate?‘

Piše Tomislav Dragobratović/SN
2. lipnja 2023. - 16:31

Napadač Tottenhama Richarlison uzvratio je engleskim napadačima Callumu Wilsonu Michailu Antoniju nakon što su se njih dvojica rugali njegovoj golgeterskoj formi, pitajući ih koliko imaju golova na Svjetskom prvenstvu.

Wilson i Antonio prošlog su mjeseca dospjeli u javnosti jer su reagirali na Richarlisonovo pretjerano slavlje u porazu njegove momčadi protiv Liverpoola. Naime, Brazilac je u sudačkoj nadoknadi izjednačio rezultat na 2:2 i time postigao svoj prvi ligaški pogodak sezone - ali način proslave gola nije se svidio svima.

Brazilac je proslavio euforično i skinuo dres te nakon toga izveo ‘pijetlov ples‘, rugajući se navijačima Liverpoola - da bi samo nekoliko trenutaka kasnije golom Dioga Jote domaća momčad došla do pobjede.

- Zabio je četiri puta ove sezone, od čega je tri puta bio u zaleđu. Ali zato je skinuo dres sva četiri puta - započeo je Antonio u The Footballer‘s Football Podcastu.

- Ima četiri žuta, uskoro će dobiti suspenziju - dodao je Wilson, prije nego što su se njih dvojica nasmijali.

Richarlison je odgovorio putem TikToka, komentirajući video isječak.

- Koliko golova vas dvojica imate na Svjetskom prvenstvu?‘ napisao je s emotikonom ušutkanog lica.

Brazilac je pronašao svoj golgetersku formu na Svjetskom prvenstvu u Kataru, gdje je postigao ​​tri gola u četiri nastupa.

Jedan od njih bile su akrobatske škarice u prvoj utakmici protiv Srbije, a upravo je taj gol osvojio nagradu za gol turnira. Antonio nikada nije igrao na Svjetskom prvenstvu sa svojom reprezentacijom (Jamajkom), dok je Wilson dva puta nastupio za Engleze s klupe u Kataru, ali nije postigao niti jedan pogodak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 23:12