StoryEditor
Strani nogometsrčane lezije

Nakon što je propustio obje utakmice na Afričkom kupu: napadač Gabona Pierre-Emerick Aubameyang se vraća u Arsenal da bi obavio liječnički pregled

17. siječnja 2022. - 18:19

Napadač Gabona Pierre-Emerick Aubameyang, koji propustio obje utakmice skupine C Afričkog kupa nacija, vratit će se u Arsenal da bi obavio liječnički pregled nakon što su mu otkrivene srčane lezije.

Srčane lezije detektirane su na pregledu nakon što je bio pozitivan na covid-19. Isti je slučaj sa njegovim reprezentativnim kolegom Mariom Leminom, koji igra za Nicu. On će također morati u Europu na preglede. Zasad nije jasno hoće li se vratiti kada sljedeći tjedan krene nokaut faza, odnosno osmina finala.  

 Obojica su na Afrički kupa nacija stigli pozitivni na covid-19. Zbog toga su propustili prvu utakmicu protiv Komora koju je Gabon dobio 1-0, a onda im je zabranjeno da u petak igraju protiv Gane zbog kardioloških problema. Utakmica protiv Gane završila je 1-1 i Gabon je drugi u skupini sa četiri boda i realnim izgledima za plasman u nokaut fazu, a prvoplasirani Maroko već je osigurao prolazak u osminu finala sa dvije pobjede u skupini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2022 15:50