StoryEditorOCM
Strani nogometnova sredina

Nakon odlaska s Poljuda htio se nametnuti novom treneru, ali ponovno traga za minutama, čini se da ostaje u Italiji

Piše Sport SD
20. kolovoza 2024. - 23:28

Što potiho, što na glas, nadali su se navijači Hajduka da bi Josip Brekalo mogao ostati na Poljudu nakon posudbe. Stigao je Brekalo u Split prošle zime u potrazi za minutažom koja bi ga odvela u Njemačku na Euro, ali izbornik Zlatko Dalić ga nije uvrstio na popis na kraju. 

S obzirom na neriješenu situaciju u Fiorentini koja bi se riješila njegovog ugovora, činilo se da bi mogao pasti još jedan dogovor Brekala i Hajduka. Međutim bivši dinamovac odlučio je potražiti novu sredinu ili se nametnuti novom treneru Fiorentine, no zasad nije uspio u nijednome.

Spominju se iz dana u dan razne destinacije u kojima bi mogao nastaviti karijeru. Prvo se spominjala Parma, koja je pokazala interes i za Hajdukova Rokasa Pukštasa. Onda se tu spominjalo i ime Empolija, a u redu talijanskih klubova spominje se sad još jedno ime. 

Venezia je u potrazi za napadačkim pojačanjima i Brekalo im se čini kao dostupna opcija. Direktor Antonelli skenira tržište u potrazi za pravom prilikom, a u popunjavanju rotacije Brekalo im se čini kao izgledna opcija. 

Ugovor koji hrvatski krilni napadač ima vrijedi do 2026. godine, a Fiorentina ga je voljna pustiti i za manji iznos od potrošenog u njegovoj kupovini. Po svemu sudeći Brekalo će do kraja prijelaznog rok promijeniti sredinu, ali i ostati u Serie A.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2024 14:21