StoryEditorOCM
Strani nogometnije krenulo idealno

Nakon dugo vremena vratili su se u Ligu prvaka, a sad im zbog bizarnog razloga prijeti kazna UEFA-e

Piše Goran Čičin-Mašansker/SN
19. rujna 2023. - 11:05

Newcastle United je prošle sezone izborio plasman u Ligu prvaka prvi put nakon 21 godine, a premijeru će u novoj sezoni elitnog natjecanja imati u utorak protiv Milana na San Siru - pišu Sportske novosti.

Međutim, ‘akcija Milan‘ nije krenula idealno, uoči puta za Italiju pojavili su se problemi. Naime, let Svraka za milansku zračnu luku kasnio je čak dva i pol sata.

Razlog kašnjenja zasad nije poznat, no menadžer Eddie Howe imao je razloga za zabrinutost jer mu je ovaj incident poremetio planove za premijerni nastup u sklopu nove sezone Lige prvaka.

Nebo nad Milanom u ponedjeljak je bilo olujno, a na konferenciji za novinare Rossonera nestalo je struje, pa su trener Stefano Pioli i branič Fikayo Tomori sjedili u mraku 10 minuta prije nego što je kvar otklonjen.

Zbog nedolaska na konferenciju za novinare, Newcastleu prijeti UEFA-ina kazna. Naime, pressice prije utakmice Lige prvaka moraju se održati između 12 i 20 sati po lokalnom vremenu dan prije utakmice. Trening su Howeovi igrači obavili u Engleskoj...

Inače, Milan i Newcastle su u skupini smrti zajedno s Paris Saint-Germainom i Borussijom Dortmund.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 20:34