StoryEditor
Strani nogometzanimljiva suradnja

Na sportskom planu im ne ide baš najbolje, ali zato i dalje žare i pale na tržištu: Manchester United sklopio partnerstvo s Legom

Piše A.J.
21. studenog 2019. - 23:07

Prema informacijama koje je objavio britanski medij specijaliziran za nogometne vijesti Off The Pitch, Manchester United je sklopio partnerstvo s gigantom industrije igračaka - Legom.

Partnerstvo je izašlo na vidjelo u financijskom izvješću koje je klub s Old Trafforda objavio ranije ovog tjedna, s United je vijest i potvrdio. Rekli su da je riječ o dogovoru koji se odnosi na dopuštanje korištenja imidža kluba Legu te da će detalji biti otkriveni javnosti sljedeće godine.

To vjerojatno znači da će danski proizvođač najpopularnijih kockica na svijetu uskoro pustiti u prodaju seriju s klupskim motivima, a ovo nije prvi put da je Lego "zagazio" u nogometno područje.

Za vrijeme Europskog prvenstva 2016. danska tvrtka je u prodaju pustila specijalnu seriju figurica koje su predstavljale igrače i trenere ekipa koje su sudjelovale na turniru.

Iako im na sportskom planu ne ide baš najbolje već godinama, očigledno je da United i dalje žari i pali na tržištu. Ako je vjerovati financijskom izvješću, vrijednost ovog ugovora iznosi 5.2 milijuna eura.

#LEGO#MANCHESTER UNITED

Izdvojeno

03. srpanj 2020 19:22