StoryEditorOCM
Strani nogometzabio hat-trick

Mourinho oduševljen, a ni Džeko nije ostao dužan, ljubav cvijeta u Fenerbahčeu: ‘Taj čovjek ne stari‘

Piše Sport SD
24. srpnja 2024. - 08:14

Čak sedam pogodaka zabili su nogometaši švicarskog Lugana i turskog Fenerbahčea u prvom susretu drugog pretkola nogometne Lige prvaka, a slavili su gosti iz Istanbula rezultatom 4:3. Igrač utakmice bio je Edin Džeko, koji je zabio hat-trick.

Nakon utakmice trener Fenerbahčea Jose Mourinho bio je oduševljen Džekinom predstavom.

- Odigrao je vrlo, vrlo dobro, tri gola u bilo kojoj utakmici je fantastična stvar. Taj čovjek ne stari. Podsjeća me na mene kad sam bio mlađi. Priča puno, žali se previše. Ima emociju mladića i sretan je. Kada sam ja radio takve stvari, uvijek sam dobivao crveni karton, izjavio je Mourinho.

A Džeko nije ostao dužan portugalskom treneru:

- Mourinho je veliki karakter i u njemu ima različitih osoba. Zabavan je kada se šali, a kada je ljut, onda je stvarno ljut.

I Mourinho i Džeko su se požalili na teren u Švicarskoj, riječ je o podlozi s umjetnom travom.

image

Edin Džeko

AFP

- Nedopustivo je da se igra na ovakvom terenu, nismo se snašli najbolje i primili smo rano gol. Tri primljena gola su previše, ali ovaj rezultat je jako dobar. izjavio je Džeko.

Ne vidi Bijele kao konkurenta za naslov: ‘Ni Džeko ne bi pomogao, Hajduk je slabiji od Dinama...‘

Fenerbahče doveo i trećeg napadača, evo što to znači za Edina Džeku i njegov dolazak u Hajduk

El Wafi je u četvrtoj minuti doveo Lugano u vodstvo, a Džeko je uzvratio golovima u 45. iz jedanaesterca i 46. minuti. Na 2:2 je izjednačio Bislimi u 64. minuti, a Džeko je strijelac za 3:2 bio u 67. minuti. Do kraja je svaka momčad postigla po pogodak, za goste Kadioglu u 73. minuti, a za Lugano je strijelac bio Valenzuela u 94. minuti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 01:32