StoryEditorOCM
Strani nogometna sve načine

Momčad slavnog trenera bori se za opstanak, on je s poda uzeo novčanicu i ponudio je sucu

Piše Ivan Alaupović/SN
21. svibnja 2023. - 17:04

I dok je Arsenal jučerašnjim porazom kod Nottingham Foresta (0:1) matematički donio titulu Manchester Cityju, treću uzastopnu, na travnjacima Premier lige i dalje traje borba za opstanak.

Ranije je poznato da su Mislav Oršić Duje Ćaleta-Car ispali sa Southamptonom, a Leicester City, Everton i Leeds United love ‘posljednji vlak‘ za ostanak među elitom. U tijeku je susret između West Hama i Leeds Uniteda (2:1), a osim pogodaka bilo je i nenogometnih zanimljivosti. Tijekom prvog poluvremena vjetar na stadionu u Londonu izbio je novčanicu iz ruku nekome od okupljenih gledatelja i donio je na travnjak.

Pet funti doletjelo je upravo ispred Sama Allardycea, kultnog trenera koji je trenutno u misiji spašavanja Leedsa. Iskusni 68-godišnji trener je dobro snimio situaciju, uzeo novčanicu i ponudio je četvrtom sucu Andrewu Madleyju. Nakon što je na pristojan način odbio takav pokušaj mita i korupcije, Allardyce, poznatiji i kao ‘‘Big Sam‘‘, nasmijao se i spremio novac u svoj džep. Možda kasnije počasti sudačku ekipu...

Kako je to izgledalo pogledajte OVDJE.

Bivši izbornik Engleske stekao je reputaciju stručnjaka za preživljavanje jer je tijekom svoje karijere od ispadanja spašavao brojne klubove među kojima su Everton, Sunderland, West Ham, Crystal Palace i mnogi drugi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 21:00