StoryEditorOCM
Strani nogometdirnuo u bolnu točku

Modrić se opasno našalio s Rodrygom: ‘K*rvin sin mi je rekao da pucam kao protiv Hrvatske‘

Piše Sport SD
21. srpnja 2023. - 16:53

Luka Modrić i Rodrygo su veliki prijatelji, koji zajedno igraju za Real Madrid. No, na Svjetskom prvenstvu u Kataru igrali su jedan protiv drugog. U sljedeću fazu natjecanja je prošao Modrić s Hrvatskom nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca. Baš je Rodrygo bio taj koji je prvi promašio u seriji, odnosno sjajno mu je udarac obranio Dominik Livaković.

Brazilci su nakon poraza popadali po travnjaku, a hrvatski kapetan Luka Modrić odmah je dotrčao do Rodryga i krenuo ga tješiti. Te scene postale su viralne po društvenim mrežama. Rodrygo je pola godine nakon za njega tragičnog poraza opisao što se sve događalo i zatim se prisjetio jedne anegdote na Realovom treningu nakon Mundijala.

- Moj penal na Svjetskom prvenstvu? Luka Modrić me utješio, to je bilo lijepo od njega. Jednog dana na treningu, utakmica je završila izjednačenim rezultatom, a Ancelotti je rekao da ćemo izvoditi penale. Došao je red na mene, a Modrić je doviknuo: ‘Ajde, pucaj kao protiv Hrvatske‘. Ku*vin sin", rekao je kroz smijeh Brazilac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 04:04