StoryEditorOCM
Strani nogometnabujale strasti

‘Modri‘ opet protiv Grka, a srpski portali poslali ozbiljno upozorenje: ‘Pakao! Navijači Dinama već u strahu od Grobara‘

Piše Sport SD
23. veljače 2024. - 15:42

Srpski su se portali raspisali i dvoboju osmine finala Konferencijske lige između Dinama i PAOK-a. Nekoliko je razloga, spominju prvo zadnje tragično gostovanje Dinama u Grčkoj kada navijači ‘modrih‘ nisu ni smjeli putovati u Atenu, no otišli su te je u uličnim neredima smrtno stradao AEK-ov 29-godišnji navijač Michalis Katsouris.

Drugi rzlog zbog kojega je ovaj susret zanimljiv Srbina je bratski odnos Grobara, navijača beogradskog Partizana s navijačima PAOK-a.

- Navijači grčkog PAOK desetljećima su u bratskim odnosima s Grobarima, navijačima Partizana. Nije tajna da su posljednjih godina zajedno nekoliko puta bili u Europi, kada su igrali protiv srpskih ili grčkih klubova. Veliko je rivalstvo između Grobara i Bad Blue Boysa, navijačkih skupina Partizana i zagrebačkog Dinama. Još iz vremena bivše zajedničke države, kada su vodili žestoke obračune u Beogradu i Zagrebu - piše Kurir.

Nadajmo se da će ipak događanja iz Atene biti dovoljno upozorenje svima i da će ovaj grčko - hrvatski obračun ostati u granicama nogometnog igrališta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 17:07