StoryEditorOCM
Strani nogometuživa u sređivanju

‘Modni mačak‘ se ušuljao u redove Barcelone: ‘Volim nositi suknje, ali jednu stvar nikada ne bih obukao‘

Piše Sport SD
26. rujna 2023. - 22:46

Osim što tek treba postati jedan od glavnih stupova Barcelonine obrane, Jules Kounde lako bi se mogao okušati i u svijetu modnog dizajna. Francuski reprezentativac poznat je po osebujnom stilu odjevanja, zato nerijetko ispliva na naslovnice španjolskih magazina noseći suknje, čizme i raznorazne neuobičajene odjevne kombinacije.

Prije utakmice sa Celtom de Vigo u subotu, u kojoj je Barcelona izvela veličanstveni preokret i u posljednjim minutama 0:2 pretvorila u pobjedu od 3:2, Kounde je viđen u ružičastom dresu japanske reprezentacije, širokim hlačama i ljubičastim tenisicama, zbog čega su mnogi zbijali šale na internetu, pišu Sportske novosti.

- Volim slobodu, odjevanje smatram načinom izražavanja - izjasnio se jednom prilikom Kounde, opširno govoreći o vlastitom stilu.

- Sve ovisi o vašem stanju uma. Ja jako volim rap muziku, a reperi su povezani s modom i veliki broj izvođača pokreće trendove. Volim se povući tim primjerom, no ponekad odjenem odijelo i hlače s cipelama. Rekao bih da je moj stil ‘streetwear‘, uvijek sam uživao u dotjerivanju, a posebno sam strastven prema obući. Moja strast prema modi počela je od tenisica, na temelju toga biram cijeli ‘outfit‘.

Navodi i da mu nije strano odjenuti predmete koje uglavnom viđamo kod ženskog dijela publike.

- Znam da se mnogi protive ideji da muškarci nose suknje, ali kod mene to nije problem. Nekoliko puta sam ih nosio, prije sam volio i čizme, ali sada mi se manje sviđaju. Jedino što nikada ne bih mogao obući su sandale na čičak, ali općenito sam otvoren za sve. Zašto ne?

Ipak, trener Xavi Hernandez najviše ga voli vidjeti u kopačkama i nada se će Kounde nastaviti s dobrim igrama na poziciji stopera, iako je ranije češće igrao na desnom beku, gdje je mjesto rezervirano za posuđenog Joaa Cancela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 01:58