StoryEditor

Mnogi ga smatraju nasljednikom Messija u Barceloni: navijači mogu odahnuti, potpisan je novi ugovor, a odštetna klauzula iznosi milijardu eura

Piše SN
21. listopada 2021. - 10:15

Barcelonini navijači jučer su saznali vijest zbog koje mogu malo lakše disati. Naime, Ansu Fati potpisao je novi ugovor s klubom do ljeta 2027. godine. Mnogi 18-godišnjeg tinejdžera smatraju nasljednikom Lionela Messija u Barceloni, a ovakva je vijest sjajna za fanove budući mu je ugovor istjecao na ljeto - pišu Sportske novosti.

Iako mu je tek 18 godina Fati nije samo veliki talent i Barcelonina budućnost, već je sada vitalan dio momčadi Ronalda Koemana i on će narednih godina biti nosioc igre Katalonaca. Pojedini španjolski mediji su potez Barcelone prozvali poslom desetljeća katalonskog kluba, a vidjet ćemo hoće li se takvim i pokazati.

Valja istaknuti da će poput ranije Pedrija i Fati u ugovoru imati odštetnu klauzulu u iznosu od milijardu eura, dakle potencijalnim udvaračima bit će ga jako teško, ako ne i nemoguće kupiti.

Valja ipak istaknuti kako Fatijeva budućnost nikad nije niti bila upitna, budući je uzimanjem Messijevog dresa s brojem 10 pokazao da želi ostati i razvijati se na Camp Nou i ispisati nove povijesne stranice kluba.

item - id = 1136731
related id = 0 -> 1148553
related id = 1 -> 1147709
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. prosinac 2021 17:44