StoryEditor
Strani nogometveliko priznanje

Miše najbolji trener kuvajtskog prvenstva: njegov Al Arabi trenutno je vodeću u ligi

11. travnja 2021. - 10:57

Na izvorima nafte u Kuvajtu Hajdukov trener Ante Miše i pomoćnik mu Ardian Kozniku beru – lovorike. 

U izboru novinara sportskog TV-programa Miše je izabran za najboljeg trenera prvog dijela prvenstva Kuvajta i dobio je nagradu, trofej, sad treba posao zaokružiti. Nakon devet kola u Ligi 10 Mišin Al Arabi je vodeći sa 23 boda, druga Al Qadisiya ima 18, treći Al Kuwait 17...

Sad slijedi uzvratnih devet kola i Miše i Kozniku se nadaju da će i na kraju prvi proći ciljem. Bio bi to silan uspjeh, jer rečeni Al Arabi je posljednji put bio šampion Kuvajta 2001. i možete mislit i s Hajdukova aspekta čekanja, kako se oteglo tih dvadeset godina, dva desetljeća.

- Radimo, igramo, dobri smo, Ovdje je većina toga zatvorena. Lockdown je. Stigli smo 18. prosinca i evo nas četiri mjeseca u Kuvajtu, ne mrdamo nigdje. Grad se otvara u pet izjutra i zatvara u pet popodne, a evo sad su odlučili produžiti barem do sedam. Čuvamo se korone. Na aerodrom dnevno može sletjeti 35 osoba i to su uglavnom Kuvajćani koji se vraćaju. I onda ih čeka 14 dana karantene. Poseban režim. Ali, nogomet se nastavlja već idućeg tjedna. Idemo po titulu – poručio je Miše, a whatsapp i 5G mreža iz Kuvajta funkcionira kao da smo s njim u Splitu proćakulali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. srpanj 2021 11:20