StoryEditorOCM
Strani nogometrezultatska kriza

Marijan Budimir ostao bez posla! Nakon katastrofalnog niza došlo do raskida suradnje

Piše SPORT SD
23. prosinca 2023. - 13:07

Nakon niza od devet utakmica bez pobijede, Široki Brijeg i Marijan Budimir su se odlučili na sporazumni raskid ugovora. Na kraju polusezone, Široki je na šestom mjestu s 22 boda u 18 utakmica.

Iako je Široki sezonu otvorio odlično i bio pravi hit prvenstva, uslijedila je velika rezultatska kriza u nastavku. Na početku sezone je kao cilj označeno mjesto koje vodi u europska natjecanja, ali sada je ostvarenje te želje daleko.

Budimir je stigao u Široki Brijeg u sklopu suradnje s Hajdukom, na posudbu, ali se očito stvari nisu poklopile kako bi to htjeli klub i trener.

- NK Široki Brijeg donio je odluku o sporazumnom raskidu ugovora s gospodinom Marijanom Budimirom koji od danas više ne obnaša dužnost trenera prve momčadi Plavo-bijelih.

Četrdesettrogodišnji stručnjak klupu Širokog Brijega službeno je preuzeo 16. lipnja ove godine. Ukupno je prvu momčad Plavo-bijelih vodio u 19 utakmica s učinkom od sedam pobjeda, četiri remija i osam poraza.

Ovim putem zahvaljujemo gospodinu Budimiru na korektnoj suradnji i vremenu provedenom u Širokom Brijegu te mu želimo mnogo sreće i uspjeha u budućnosti.

Uprava NK Široki Brijeg će u što skorije vrijeme imenovati novog šefa stručnog stožera koji će krenuti s Plavo-bijelima u nastavak prvenstva - poručio je klub putem službenih kanala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 20:26