StoryEditorOCM
Strani nogometsvaka čast

Luka Modrić emotivnom objavom o velikom rivalu oduševio navijače

Piše Sport SD
10. svibnja 2023. - 20:36

Nogometaš Barcelone, 34-godišnji Sergio Busquets, napustit će klub na kraju ove sezone nakon što je 18 godina proveo u katalonskoj momčadi, priopćila je Barca u srijedu. S Barcelonom je osvojio osam naslova španjolskog prvaka, sedam Kupova kraja, tri trofeja Lige prvaka i tri Svjetska klupska prvenstva.

Jedan od onih koji su mu čestitali na svemu onome što je učinio za ponos Katalonije je i Luka Modrić. Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i "desetka" madridskog Reala, najvećeg rivala Busquetsovog kluba posvetio mu je emotivnu objavu na društvenim mrežama:

"Jedan od najboljih veznih igrača protiv kojeg sam ikada igrao. Bilo je zadovoljstvo", napisao je Modrić uz priloženu fotografiju njihovog duela iz jedne od brojnih utakmica, El Clasica koje su međusobno odigrali u majicama Reala i Barcelone.

Budimo precizni. Modrić i Busquets na terenu su se u španjolskom nogometu našli okruglih 30 puta. Obojica imaju po 13 pobjeda, a četiri dvoboja Barce i Reala u kojima su nastupili završila su neodlučenim rezultatom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 19:02