StoryEditorOCM
Strani nogometključni igrač

Luis Suarez ne dolazi ovo ljeto u Inter Miami, čelnici brazilskog Gremija odbili su mogućnost prodaje

Piše Hina
27. srpnja 2023. - 17:34

Čelnici brazilskog prvoligaša Gremia odbili su mogućnost ovog ljeta prodati 36-godišnjeg urugvajskog napadača Luisa Suareza u Inter Miami.

Nakon što je MLS klub s Floride doveo Lionela Messija, a potom Sergija Busquetsa i Jordija Albu, želio je ovog ljeta obaviti novi veliki transfer. No, najranije bi Luis Suarez u Miami mogao doći na kraju kalendarske 2023. godine.

- Suarez je naš ključni igrač, čovjek koji radi razliku na terenu. Suarez sigurno ostaje kod nas barem do kraja godine. Dotad nema nikakve prodaje, a tada možemo opet pričati o mogućem transferu - rekao je Renato Portaluppi, tehnički direktor Gremia.

Luis Suarez s tim brazilskim klubom ima valjani ugovor do 31. prosinca 2024. godine, u kojem postoji stavka da ne može otići za manje od 70 milijuna eura.

Suarez je u Gremio došao početkom ove godine te je tijekom 24 nastupa postigao 11 pogodaka. Gremio je trenutačno drugi na ljestvici brazilske Serie A. Ranije u karijeri sjajno je igrao za urugvajski Nacional Montevideo, Groningen, Ajax, Liverpool, Barcelonu i madridski Atletico.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 08:38