StoryEditorOCM
Strani nogometteška ozljeda

Loše vijesti za Liverpool: mjesecima neće moći računati na važnog igrača

Piše HINA
20. veljače 2024. - 17:56

Engleski nogometni premierligaš Liverpool idućih mjeseci neće moći računati na usluge portugalskog napadača Dioga Jote zbog ozljede koljena.

Jota je ozlijedio koljeno prije tri dana u ligaškom ogledu protiv Brentforda. Liverpoolov menadžer Jurgen Klopp nije otkrio koliko će dugo Portugalac izbivati s terena, tek kako se radi o mjesecima.

"Diogo ima problema s koljeno, očito će to trajati mjesecima," kazao je Klopp za klupsku stranicu.

"Ne bih vam mogao dati točan vremenski okvir, kao što sam već rekao, svi oni različito reagiraju na različite probleme."

U pobjedi 4-1 protiv Brentforda ozlijedio se i veznjak Curtis Joseph, a na listi ozlijeđenih su i Trent Alexander-Arnold, Alisson Becker i Dominik Szoboszlai.

Liverpool u subotu očekuje finale Liga kupa protiv Chelsea, a prije toga će u srijedu odraditi i ligaški susret protiv Luton Towna.

"U srijedu nas čeka nevjerojatno važna utakmica protiv stvarno dobre momčadi. Nisam siguran da dovoljno respektirano njihovu momčad. Protiv ManU su odigrali odlično, da, izgubili su, ali bila je to nevjerojatna utakmica. Imaju dobre igrače, odličnog trenera i bit će teško," naglasio je Klopp.

Osim Liga kupa, Liverpool se bori za još tri trofeja. U prvenstvu "Redsi" vode sa 57 bodova, dva više od Arsenala, dok trećeplasirani Manchester City ima 53 boda i susret manje. Izborili su i plasman u osminu finala Europske lige, te osminu finala FA kupa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 10:56