StoryEditor
Strani nogometTKO O ČEMU, TALIJAN O...

Lippi: Mi namještamo? Budite ozbiljni, svi namještaju

Piše PSD.
17. lipnja 2012. - 15:01
Marcello Lippi, donedavni izbornik talijanske nogometne reprezentacije, također se osvrnuo na aktualnu situaciju u skupini C Europskog prvenstva.

Podsjetimo, kada bi Španjolska i Hrvatska u zadnjem kolu odigrale 2-2, tada bi Talijani bez obzira na svoju utakmicu s Irskom morali kućama već nakon natjecanja u skupini. Lippi smatra da je takav rezultat vrlo realan.

- Da, da... Svi prije utakmice pričaju "samo mislimo na pobjedu", "ne znamo igrati nego na pobjedu"..., ali tijekom utakmice se to sve vrlo lako promijeni. Gledaju se samo vlastiti interesi, a interesi govore da je remi od 2-2, pa nadalje, idealan za obje momčadi. Naravno, bojim se da bi baš tako mogla završiti ta utakmica.

Lippi je nastavio:

- Optužuje se nas Talijane da namještamo. Ma, dajte molim vas. Svi namještaju. Govore da su Španjolci pošteni. Pitajte Villarreal jesu li pošteni. Ispali su u drugu ligu ove sezone jer su u međusobnom duelu Rayo Vallecano i Granada odigrali kako odgovara i jednima i drugima u tom meču. I ako se ne varam, pogodak je pao na samom kraju. Dakle...

TS
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

02. ožujak 2021 06:58