StoryEditor
Strani nogomet‘uzbuđen sam‘

Legendarnog Adriana nakon dugogodišnje borbe s alkoholom i depresijom jedna vijest je toliko dirnula da je zaplakao

Piše SN
4. svibnja 2021. - 17:09
Arhiva/AFP

Bivši nogometni reprezentativac Brazila Adriano svojevremeno je bio jedan od najboljih napadača svijeta, ali nikada do kraja nije uspio ispuniti sav svoj potencijal.

Najbolje trenutke svoje karijere doživio je u vremenu kada je branio boje Intera, ali potom su uslijedili problemi. Nakon što je dobio vijesti da mu je preminuo otac, Brazilac je pao u depresiju, počeo propuštati treninga kluba, a često je znao i pretjerati s alkoholom, pišu Sportske novosti.

Nakon nekoliko godina u Europi odlučio se vratiti u domovinu gdje je na jedan tužan način okončao svoju karijeru. Njegovi problemi s alkoholom i depresijom trajali su nekoliko godina, a čini se da je ovaj 39-godišnjak tek nedavno uspio da stane na svoje noge i malo razmisli o svemu.

Dugo nije Adriana bilo u javnosti, a nakon jedne objave na Instagramu ponovno je na sebe skrenuo pozornost. Naime, objavio je emotivne fotografije na kojima se vidi kako plače.

Razlog tome bilo je to što je dobio vijesti da će biti dio staze slavnih na legendarnoj Marakani, nije mogao suspregnuti emocije.

- Ovo su fotografije kada sam dobio vijesti da ću biti dio staze slavnih na Marakani. Hvala vam na svemu. Veoma sam uzbuđen, ovo je uvijek bio moj san - poručio je Adriano.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2021 18:55