StoryEditorOCM
Strani nogometportugalac na udaru

Legendarni Sir Alex nije želio kukavice u Manchester Unitedu: ‘Nadam se da su ti je**ne noge slomljene‘

Piše Sport SD
9. ožujka 2023. - 14:21

Legendarni Sir Alex Ferguson napustio je menadžerski posao 2013. godine, a od tada Manchester United više nije isti.

Crveni vragovi nakon njega još nisu osvojili titulu prvaka, a novi menadžer Erik ten Hag mogao je prepisati ono što je Sir Alex radio svojim igračima, koje nije štedio ni u jednom trenutku.

Sir Alex Ferguson uvijek je sam birao igrače koje će dovesti u Manchester United i na terenu nije bilo šanse da se pojavi netko tko ne bi dao sve od sebe.

Nekadašnji nogometaš Crvenih vragova Patrice Evra otkrio je kako Sir Alex nije previše volio ponašanje portugalskog nogometaša Nanija. Podijelio je detalje s utakmice protiv Liverpoola 2011. godine kada je Portugalac dobio jedan žestok udarac.

"Sjećaš se kako je Jamie Carragher pokosio Nanija na Anfieldu?", upitao je Evra Rija Ferdinanda i nastavio priču.

"Sjećam se da mu je umalo slomio nogu. Počeli smo obračun s nogometašima Liverpoola. Paul Scholes je došao i vidio Nanija kako plače i rekao mu je ‘je*eš to, idemo dalje‘", otkriva Evra.

Sir Alex Ferguson je potom stupio na scenu jer nije trpio plačljivce na terenu i Naniju je jasno poručio:

"Nadam se da su ti je**ne noge slomljene. Zaista se nadam da su ti slomljene", otkriva Evra riječi čuvenog Sir Alexa i nastavlja priču.

"Kad vidiš da neko plače na Anfieldu, to je nedopustivo. Ferguson je oduvijek želio ‘ubiti‘ Nanija jer je stalno padao. Rekao mu je da ne može biti igrač Uniteda i to raditi".

"Nakon toga Ferguson mu je dao dva tjedna slobodno kako bi se oporavio. U toj momčadi ga je svatko bio spreman ubiti", otkriva Evra.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2023 08:23