StoryEditorOCM
Strani nogometsupruga isto pije

Legendarni nogometaš voli alkohol, a nisu mu strane ni tučnjave. Nekoliko dana prije otkaza uhvaćen je kako pije...

Piše SPORT SD
23. ožujka 2023. - 07:50

Nakon što je Steven Gerrard u siječnju dobio otkaz u Aston Villi, engleski su mediji pisali kako je nekoliko dana prije smjene uhvaćen kako pije u jednom pubu u Liverpoolu. Bivšem kapetanu Liverpoola ovo nije strano, a nije ga smirio ni brak s Alexom Curran s kojom je od 2007. godine i ima četvero djece, pišu Sportske novosti.

Gerrard je u više navrata uhvaćen kako jedva stoji na nogama, a nisu mu strane ni barske tučnjave. Nakon jedne tučnjave 2009. godine je završio i iza rešetaka, no pušten je na slobodu uz jamčevinu. Kasnije je pred sucem pojasnio što se dogodilo.

- Bio sam pijan do 7 na ljestvici do 10. Udario sam ga tri puta, lijevom pa desnom, naizmjenično. Mislim da sam ga udario sa strane u glavu, a onda mi je uzvratio s napadima - rekao je Gerrard o tučnjavi s biznismenom Marcusom McGeejem s kojim se potukao zbog muzike u lokalu.

Gerrard, kojem je ranije na devet mjeseci oduzeta i vozačka dozvola, nakon suđenja je oslobođen optužbi za fizički napad te se vratio nogometnoj karijeri. Osim Gerrarda, i njegova supruga rado pije pa su i nju paparazzi znali uloviti kako jedva stoji na nogama prilikom izlaska.

Ovaj par je jedan od najglamuroznijih u Velikoj Britaniji, a iako im je alkohol zajednička slabost, nikada nisu imali problema u svojoj vezi i braku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. lipanj 2023 06:17