StoryEditorOCM

Kylian Mbappé spektakularno predstavljen u Madridu, ljubi grb, a 85.000 gledatelja u transu

Piše SN
16. srpnja 2024. - 14:38

Nakon što je obavio liječničke preglede i stavio svoj potpis na petogodišnji ugovor, Kylian Mbappé predstavljen je na Santiago Bernabéuu kao novi nogometaš Real Madrida.

Dugo su ovaj dan čekali navijači Reala, a u čitavu priču uveo ih je predsjednik kluba Florentino Pérez koji je održao uvodni govor.

- Dobro došli na ovaj povijesni događaj. Prvo bih želio čestitati španjolskoj nogometnoj reprezentaciji što je osvojila četvrto Europsko prvenstvo u svojoj povijesti. Čestitam ne samo za pobjedu, već i za način na koji ste to postigli. Zadovoljstvo je vratiti se u normalu i moći vam predstaviti nove igrače na našem stadionu. Svaki put kada dočekamo nekoga tko će po prvi puta obući naš dres je nešto posebno.

Osvrnuo se potom Pérez i na legende kluba koje su kroz godine nosile Real do brojih naslova, a potom je na pozornicu pozvao legendarnog Zinedinea Zidanea kojem se također zahvalio na velikom doprinosu.

Zatim je riječ nakon ogromnih ovacija preuzeo i Kylian Mbappé, čovjek čiji su dolazak navijači čekali gotovo tri godine.

image
Oscar Del Pozo/Afp
image
Oscar Del Pozo/Afp

- Dobro jutro svima. Pokušat ću govoriti na španjolskom. Zaista je nevjerojatno biti ovdje, sanjao sam da ću jednog dana zaigrati za Real Madrid, danas mi se taj san ostvario. Prije svega se želim zahvaliti predsjedniku Florentinu Pérezu koji je vjerovao u mene od prvog dana, ovdje vidim svoju cijelu obitelj i majku kako plače. Ovo je čudesan dan, želim se zahvaliti i navijačima Reala koji su mi posljednjih godina pružali veliku podršku. Sada imam još samo jedan san, a to je živjeti u skladu s poviješću ovog kluba, dat ću svoj život za ovaj klub i ovaj grb - rekao je Mbappé, pa se potom obratio mlađim navijačima kluba:

- Imam poruku za svu djecu, nekad sam bio poput vas. Želim da znate da sa strašću i snovima možete postići što god želite. Ponosan sam što sam ispunio svoj san i postao igrač najboljeg kluba u povijesti. Neću više govoriti jer ću inače zaplakati. A sad, svi zajedno - 1,2,3 Hala Madrid! - zaključio je Mbappé.

image
Oscar Del Pozo/Afp
image
Pierre-philippe Marcou/Afp
image
Oscar Del Pozo/Afp
image
Pierre-philippe Marcou/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 20:22